Incluzi reclame în fișierele video livrate de serverul tău Web IIS 7.0

După ce-am vorbit de descărcare progresivă a conținutului multimedia, pentru optimizarea performanțelor, iote și una cu care-ți enervezi consumatorii de conținut audio sau video 🙂

Scenariul ar fi ăsta: Ai un site care dă filmulețe sau muzici. Haioase tare. Vine lumea, descarcă și urmărește în draci. Vrei să faci bani – bagi reclame înainte / după filmuleț / muzichie – cum fac ăia la Multiplex sau pe DVD-uri.

Eheee, pentru că ești băiat deștept, o poți face și singur programând de-ți sar capacele. Sau te folosești de ce poate furniza serverul de Web.

Pentru Internet Information Services 7.0, serverul din Windows Vista sau Windows Server 2008, pe site-ul IIS.NET găsești o extensie numită Web Playlists. Inclusă în IIS Media Pack 1.0, un plug-in sau modul care mai conține o "bombonică", tot pentru multimedia.

Pe scurt, așa cum sugerează și numele, creezi playlist-uri, probabil și automatizat. În loc să furnizezi filmulețul chior, furnizezi un playlist care adaugă ceva reclamă, ca să scoți și tu un ban cinstit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s